Tarom zboara toata vara la Valencia

N-am ajuns pana acum in Valencia, desi mi-am facut planuri in cateva randuri sa ajung, insa acum pare mai plauzibila o calatorie aici de cand cu oferta Tarom, doua zboruri saptamanale in perioada 19 iunie – 28 septembrie 2015. Pretul e de 143 de euro cu locuri limitate la acest tarif, dupa cum spun ei pe site.

La Valencia poti sa ajungi si cu 99 de euro dus-intors, tot cu Tarom, daca te grabesti si iti iei bilet pana pe 15 februarie. Oferta de 99 de euro e pentru toate destinatiile externe Tarom.

Destinatiile Tarom sunt: Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena.

Bineinteles, oferta nu e valabila atunci cand ai zile libere, adica de Paste, de sarbatorile de iarna si in luna august, o luna aglomerata din punct de vedere turistic. Asadar, poti calatori oricand, cu exceptia perioadelor 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. Biletele la oferta asta pot fi achizitionate de pe site-ul mobil m.tarom.ro, de la agentiile proprii TAROM si agentii autorizati IATA.

Din cate mi-au povestit prietenii, in Valencia mergi sa te relaxezi pe plaja, sa vizitezi Orasul Artelor si Stiintelor, catedralele, pietele, palatele, muzeele, gradinile, despre care mi s-a spus ca sunt chiar spectaculoase, sa mananci paella, sa umbli de nebun pe strazi, sa arzi gazul prin cafenele si sa faci poze la cladiri cu arhitectura medievala. Merita o saptamana, nu? Poate chiar doua daca vizitezi si imprejurimile :).

Sursa foto: Wikipedia

About Livia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *