Cooperstown – barul lui Alice Cooper

Daca te apuca foamea sau setea prin Phoenix, un oras in care nu prea ai multe de vizitat, atunci merita sa dai o tura prin COOPERSTOWN, barul celebrului rocker Alice Cooper, care e deschis de prin 1998.

COOPERSTOWN e controversat precum stapanul sau, fiind pe de o parte bar rock decorat cu tot felul de accesorii kitsch, cu capete de mort, chelnerite cu machiajul scurs, dar in acelasi timp un sports’s bar tipic, cu ecrane imense unde poti urmari tot felul de meciuri.

Phoenix (11)

Barul are o si o terasa mare unde se afla o scena in care au loc tot felul de concerte cu trupe selectionate de “maestru”. Meniul este delicios, portiile sunt imense, cam ca oriunde in America, iar preturile sunt chiar decente. Nu ai sa gasesti chestii prea sofisticate, majoritatea fiind produse de tip fast-food, cam ca cele pe care le gasesti in orice HardRock Cafe.  Aveti aici meniul complet.

Noi am comandat The “Supermensch” Sampler, o bomba calorica pentru 3 persoane, si multe halbe de bere.

Phoenix (1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC08943

DSC08945

DSC08946

DSC08948

DSC08949

DSC08952

DSC08954

DSCN6932

DSCN6933

Phoenix (10)

Un alt restaurant care o sa va atraga atentia (dacaajungeti prin Vietnam) este Tarantino bar.

About Oana
Turist & călător în peste 50 de ţări din lume, adică mai puţin de 50% din ceea ce-mi doresc să descopăr. Fac slalom printre amintiri şi–mi aleg cele mai frumoase locuri pe care le-am călcat în picioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *