Oferte de bilete si vacante pentru 2016

Desi mi-am propus ca vara asta sa ajung prin tarile nordice, iar la iarna prin Vietnam din nou, am gasit tot felul de oferte care ma fac sa imi regandesc planurile pentru vacantele mai lungi si sa imi programez mai multe city break-uri. Iata ce am gasit pentru 2016:

Alitalia, oferte bune pentru Brazilia

Pentru un bilet Bucuresti-Sao Paolo in noiembrie, biletul de avion poate fi gasit si la 523 euro. Pentru Rio de Janeiro, tot in noiembrie, gasesti bilete si la 556 euro.

Preturi ok pentru India

Daca n-ai vizitat India pana acum sau vrei sa te reintorci, FlyDubai, Tarom si Aeroflot au preturi bune pentru Delhi in noiembrie, cand pretul biletului este sub 550 euro. Pentru Mumbai, tot in luna noiembrie, pretul biletului este intre 510 si 525 de euro cu Lufthansa. De asemenea, pentru sarbatorile de iarna in India, cea mai ok oferta este cu FlyDubai pana in Mumbai, cu 549 euro biletul, pentru perioada 25 decembrie – 7,8,9 ianuarie. Ofertele le-am gasit facand simulari pe Skyscanner.ro si Airtickets24.com. Cea mai buna perioada de mers in India este septembrie-mai.

Aeroflot, bilete ieftine pentru Asia

Daca nu te deranjeaza escalele prea lungi prin Moscova, atunci ia-ti bilete cu Aeroflot pentru destinatii din Asia. Cele mai mici preturi cu Aeroflot pentru Asia sunt in Tokyo, Delhi, Mumbai, Ho Chi Minh, Hanoi si Bangkok. Rusii iubesc vacantele pe plajele din Asia, asa ca beneficiaza de tot felul de oferte de avion pana aici. De exemplu, pentru un bilet dus-intors in noiembrie Bucuresti-Bangkok pretul biletului este 510 euro. Aeroflot are preturi rezonabile daca le iei din timp, asa ca daca n-ai gasit cu alte companii aeriene care au zboruri cu escale mai mici, incearca si la ei. Daca escala in Moscova este foarte lunga, iti poti lua viza de tranzit de la Ambasada Federatiei Ruse din Bucuresti si poti vizita orasul.

Combinatii bune pentru Maroc si Portugalia

Nu prea gasesti zboruri ieftine pentru Maroc si Portugalia din Bucuresti, asa ca trebuie sa incerci sa iti rezervi biletele de avion pe segmente. Mergi pana in Milano Bergamo cu Wizzair sau Ryanair si de aici ia-ti alt zbor cu Ryanair spre Marrakech, Lisabona sau . Am detaliat mai multe despre cum sa calatoresti ieftin in Maroc aici.

Preturi mici pentru Atena si Istanbul

Daca n-ai vizitat Atena, la Tarom gasesti bilete cu 116 euro, iar la Aegean Airlines cu 93 si 100 de euro. De asemenea, cu Tarom gasesti bilete la Istanbul si cu 97 de euro. Eu am facut o simulare pentru august, septembrie si octombrie. Presupun ca preturile mici sunt mai tot anul, n-am mai avut rabdare sa verific. Pentru mine, Atena si Istanbul sunt doua orase de care nu ma plictisesc niciodata, asa ca ma bucura tare sa vad ca pot ajunge sa le vizitez cand vreau cu putini bani. De asemenea, un alt avantaj al preturilor mici spre Istanbul si Atena este ca poti gasi zboruri pe alte continente de aici la preturi mult mai mici fata de zborurile pe care le gasesti in Bucuresti. De exemplu, la Turkish Airlines gasesti bilete catre Asia la preturi foarte bune.

Excursii ieftine in Grecia, Turcia, Bali, Thailanda si Singapore cu Roxy Travel

Desi obscura, Roxy Travel e o agentie ok, cu sediul in Constanta, cu preturi decente pentru excursii. Mi-a fost recomandata de o amica, foarte incantata de serviciile lor. Nu sunt o clienta fidela a agentiilor de turism, insa daca prind o oferta foarte buna, cu preturi mai mici fata de ceea ce gasesc eu de obicei, atunci nu ma gandesc de doua ori inainte si fac rezervarea. Iata ce oferte misto am gasit la ei:

Marmaris, Turcia – 69 euro 10 zile, plateste 1 merg 4, perioada 1 mai – 11 iunie. De la 11 iunie incolo costa 149 euro. La banii astia parca iti vine sa mergi oricum, chiar daca Marmaris nu a fost niciodata pe lista ta de calatorii. De asemenea, preturile pentru Corfu, Grecia la 59 euro, 7 zile, perioada 1 – 30 mai, 75 de euro – perioada 30 mai – 13 iunie, sunt mai mult decat ok.

835 euro – 9 zile Singapore, bilet de avion si cazare. Mi se pare o oferta buna pentru Singapore, unde gasesti biletul de obicei la vreo 650 de euro, iar acolo cazarea te rupe, cea mai ieftina camera e 50 de euro.

999 euro – 14 zile in Bali de Revelion, cazare, mic dejun si bilet de avion. E un pret bun.

Mai multe oferte gasiti la ei pe site. Ofertele la ei se dau imediat, insa am vazut ca apar mereu altele.

Excursii la preturi ok cu tot felul de grupuri/asociatii de pe Facebook

Daca sunteti in cautare de pachete de vacanta deja facute, cu preturi mai mici fata de cele din agentii, care promoveaza un stil de vacanta activ, gasiti o gramada de oferte pe paginile de Facebook Vacante ReduseLocomotor, Evadeaza cu noi s.a. Grupurile astea sunt ok cand nu ai cu cine sa calatoresti, vrei sa cunosti oameni noi, esti adeptul vacantelor low cost, nu ai timp sa iti organizezi calatoriile si iti plac vacantele active.

Voi ce oferte bune ati gasit pentru calatoriile de anul asta?

About Livia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *